Cercar en aquest blog

dimarts, 10 de juny del 2008

Iniciativa (II)

Ella va posar el seu cony encara ocult sobre la seva polla, i va començar un lent vaivén. Només uns segons, just perquè quan ell comencés a tancar els ulls, es va fer enrere i va començar a fer-se un massatge, lentament, amb la mà pel seu cony.



- T'agrada veure-ho així, des d'aquesta perspectiva, oi? –li va dir. Doncs a mi també, perquè n'estic farta de fer-m'ho sola, saps. M'agradaria que te n'haguessis preocupat.

- Dona, em sembla que...

- Calla, o et quedaràs aquí lligat tot el dia...- se'l va mirar de fit a fit i li va agafar la polla amb la mà. A poc a poc es va acostar i, amb llengua, com resseguir-la per damunt l'eslic. Ell es va posar tens, igual que la seva polla. D'una revolada, li va abaixar els calçotets i va quedar al descobert: la branca ferma, l'escrot tens. Va obrir la boca i se la posà a dins, i la va succionar lentament. Només deu segons. Just quan ell va començar a fer com si estigués follant.

- Veig que t'agrada. Doncs només acabem de començar. Avui em sembla que no aniràs a treballar... i jo tampoc.

Es va aixecar, es va ajupir al seu costat i li va posar el cony a l'alçada del seu nas...

- Sent l'olor? Notes l'aroma de la meva perla?

- Si... Si et plau, deslligam, vull abraçar-te...

- Ja, ja... Abraçar-me... El que vols és fotre-me-la a dins. Bandarra, hipòcrita.

Es va aixecar i va tornar a la posició inicial: vulva contra polla. Es va posar una mà per dins i, tot separant-se una part de les calces amb l'altra, va començar a jugar, davant del seu partenaire.

- T'agrada veure això, no? Quantes vegades te l'has cascat pensant-ho? –el moviment era cada vegada més frenètic. Només interromput pels seus gemecs i els moviments d'ell que, en va, intentava animar el seu membre. No ho intentis, no et tocaré i et faré morir de plaer –i mentre deia això, va recollir, amb dos dits, tot l'aroma del seu cony i, lentament, el va traslladar al nas d'ell. Va tancar els ulls i ella, li va passar els dits pels llavis i continuació, per la polla. Mentrestant, amb l'altra mà, continuava el moviment previ al primer orgasme, que no trigaria a arribar.

2 comentaris:

Gatot_X ha dit...

catxis.... una mica de ressentiment a l'ambient, eh? :P
petons i llepades literades!

mar ha dit...

de vegades les iniciatives...