Cercar en aquest blog

dimarts, 30 d’agost del 2011

Xup-xup


El xup-xup a foc lent,
deixant que els sabors s'entremesclin,
que els aromes penetrin ben endins.

Fusió gairebé mestra:
alta cuina en el teu cos
que es convulsiona frenèticament,
talment com si desprengués vapor.

5 comentaris:

mar ha dit...

una bona recepta...
sabors, olors, textures,...

polaroid mental ha dit...

mmm...
quin bon profit!

El Company de Venus ha dit...

Mar: És clar que sí. És una recepta tradicional, de les antigues, de la cuina ancestral.

Polaroid: Que vagi de gust, doncs. I encara queden les postres.

Guspira ha dit...

Com a la cuina, a la vida, les coses ben fetes es fan a foc lent i gaudint dels sabors, de les olors, de la fusió de sentits i carícies...
Un bon plat... uns bons versos!

El Company de Venus ha dit...

Guspira: Gràcies. I bon profit!